Szállítás és garancia

Szállítás és garancia

Szállítási feltételek

Szállítási cím: Házhoz szállítást az egész ország területére lehet kérni. Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítás külföldre: Webáruházunkban lehetőség van a szállítási cím megadásakor legördülő listában szereplő országokba is kérni a termék(ek) kiszállítását. A cím megadására ugyanazok az irányelvek vonatkoznak, mint a magyarországi kiszállításnál, tehát egy olyan címet érdemes megadni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

Szállítási határidő: Amikor a rendelt termék elkészül, átadjuk azt a futárszolgálatnak a rendelés "feldolgozás alatt" állapotúból "teljesített" állapotú lesz. Erről email értesítőt küldünk. A futárszolgálat kétszer kísérli meg a rendelt termék(ek) kiszállítását. A második sikertelen próbálkozás után visszapostázza a feladónak. A termékek kis szériában készülő kézműves jellegéből adódóan várni kell a termékek elkészültére, ha azok nincsenek raktáron. Rendelés előtt a várakozási időről érdemes telefonon tájékozódni, a félreértések elkerülése végett!

Szállítási díj Magyarországon belül: A csomag méretétől, és a megrendelt árucikkek számától függetlenül, a szállítási díj előre utalással 990,- Ft, utánvéttel 1200,- Ft. A díj magában foglalja a csomagolási és postai költségeket is.

Szállítási díj Magyarországon kívül: A webáruház automatikusan kalkulál egy szállítási díjat, mely a 2 kg alatti rendelésrekre vonatkozik. A megrendelt termékek súlyától függően emailben a végleges szállítási díj egyeztetésre kerül a vevővel a megrendelés leadása után.


Számla kiegyenlítése

A rendelés leadásakor választott fizetési módnak megfelelően a megrendelt termékek árát és az utánvételi díjat a vevő előre utalással az emailben megadott bankszámlára utalja, vagy kézbesítéskor a futárnak fizeti.
Nagyobb összegű rendelés esetén kérhetjük az összeg egy részének vagy egészének átutalását!

Garancia

Termékeinkre a törvény által előírt garanciát vállalunk. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket vissza kell hozni vagy küldeni címünkre. A visszaküldés posta költsége a vásárlót terheli! A hibás/problémás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre feladni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük és postázzuk a megadott címre.

  • AKACSIKI TRADING KFT.
  • Cégjegyzékszám: 13-09-176663
  • Adószám: 24297783-1-11

Jogi tudnivalók a rendeléssel, a vevők elállási jogaival kapcsolatban a "használat feltételei" menüpontban.

További kérdések és észrevételek: attilambrus@gmail.com