Író-olvasó találkozó Ambrus Attilával Muzslán

Egy izgalmas estének nézünk elébe...


Sok szeretettel meghívok mindenkit egy író-olvasó találkozóra a muzslai községi könyvtárba. Az est során bemutatom az életemről szóló három kiemelkedő könyvet, valamint ezek életemben betöltött fejezeteit.

A beszélgetés után lehetőség lesz kerámiák és könyvek vásárlására is, valamint dedikálásra.

Moderátor: Bánhidy Vajk
Időpont: 2019. május 10. 17:00
Helyszín: Muzsla, Felvidék, Községi Könyvtár

 

Facebook esemény

Megérzés és intuíció - Media Hungary Konferencia 2019

Ismét egy érdekes téma lesz terítéken...


A jel, amit akaratlanul is kibocsát magából az ember, az antenna amivel felfogja azt egy másik ember, valamint a tapasztalat és intelligencia, amivel kezelni képes és amivel mérlegelésénél, döntésnél figyelembe veszi. Tanulható az EQ és az IQ?

Immár sokadik alkalommal kaptam meghívást a Media Hungaryrendezvényére, mint előadó. ismét egy nagyon érdekes témát fogunk feszegetni. 

A Media Hungary 2019 konferencián a média, a reklám, a kommunikáció, a kereskedelem és a további kapcsolódó ágazatok képviselői gyakorlatias, a hétköznapi munkában alkalmazható ötleteket és fejlesztéseket mutatnak be, kiemelt figyelmet szentelve a fogyasztói élményhez kapcsolódó témáknak.

A rendezvény regisztrációhoz kötött: https://www.mediahungary.hu/regisztracio-arak/

További információk: https://www.mediahungary.hu/

Facebook esemény

Szent György Napok 2019

Ismét Sepsiszentgyörgyön


Sokadik éve kihagyhatatlan vásár a naptáramban a Szent György Napok, így idén sem lehet ez másképp.
Az ünnep maga 12 napig tart, tele változatos programokkal, én pedig május 3-5 között, vagyis a hétvégén fogom árulni kerámiáimat és könyveimet a helyszínen. Standomat a Kós Károly utcában találjátok majd. Várok mindenkit sok szeretettel!

 

Facebook esemény

Reti Hungary Kft. 3. születésnapi kerámia vásár

Ünnepeljünk együtt!


Ünnepeljük közösen a Reti Hungary Kft harmadik születésnapját! Én is örömmel veszek az eseménysorozaton részt, mint a cég reklámarca. Most csütörtökön kerámiákat fogok árulni náluk 10-17 között, a rendezvény nyitott, és valószínűsítem, hogy nem sokan vásároltak kerámiákat és csavarokat egyszerre ;)
A további programokról információt a Facebook oldalukon találtok.

Facebook esemény