Videók rólam

Videók rólam

I. Búbánatvölgyi Disznótoros

A rendezvény házigazdája voltam.

Törvényen kívül - "Az a szabály, hogy nincs szabály"

A kedzet és a vég. Ahogy szokták mondani a klasszikusok, visszatértem a tett helyszínére. Újra bejártam a legelső és a legutolsó rablásom helyszíneit, megmutatom, hol tűntem el. Helyszínek, mik sorsomhoz köthetők és meghatározták a múltamat, személyiségemet. Nyilvánvalóan nem célom bankrablásból tanfolyamot indítani.

Sztorizgatás Zsolti barátommal

Kedves barátommal, Baróti Zsolttal italozgatunk és filozofálunk. Szóba kerül a múlt, jótékonyság, emberek mindennapokhoz való hozzáállása. De nem is mesélem tovább, hiszen a videóból minden kiderül...

A Csíki Párduc regél 2. rész

Folytatódik a kérdéssor, ebben a videóban főleg az emberi tulajdonságokról, érzelmekről lesz szó. Például ha egyetlenegy dolgot megváltoztathatnék magamban, mi lenne az. Lehet úgy hazudni, hogy az ember nem szólal meg?

 A Csíki Párduc regél

A barátaim feltettek nekem nem hétköznapi kérdéseket az élet nagy dolgairól. Gondolataim a hétköznapi hősökről, halálról, szuperképességekről és még sok másról. Hamarosan folytatjuk :)

 

Egy kis betekintés a mindennapokba

Gondolatok a kerámiákról, az életről és a jövő nagy terveiről. Rövid videó a műhelyemről, melyben bemutatom az általam alkalmazott két eljárást is: a korongozást és az öntéses technikát.

 

Argosz, Vazul és a Csíki Párduc

A családom két csöppséggel bővült az év folyamán. Mint ahogyan Don is volt, Argosz és Vazul is berni pásztorkutyák. Ez az ő történetük.