Haramia

Haramia

Cikkszám : KONYV_HARAMIA

(5)
1 Értékelés

4 990 Ft

A Viszkis rabló visszatért.

A legenda tovább él - igaz, már csak a képzeletben.

 

db

HA DEDIKÁLT PÉLDÁNYT SZERETNÉL A KÖNYVBŐL, akkor kérlek a rendelés MEGJEGYZÉS rovatába azt is írd bele, hogy KINEK. (Ha ajándékba szeretnéd, nehogy a megrendelőnek dedikáljam, és ne az ajándékozottnak.)

Amennyiben felirattal vagy dedikáltan szeretnél könyvet rendelni, visszavételi lehetőség nem lehetséges.

A Viszkis rabló visszatért.

A legenda tovább él - igaz, már csak a képzeletben.

Ambrus Attila első regénye alighanem zavarba ejti az olvasót. Valóság és fantázia keveredik benne megannyi izgalommal, akcióval, váratlan fordulattal. A nyers, szókimondó stílusban megírt cselekményben megelevenednek bankrablások, a császári élethez tartozó hódítások, a szegény, kilátástalan gyerekkor emlékei, no meg a börtönben átélt, kitörölhetetlen napok. A főhős valóságos haramiává válik, mert újra rabol, sőt gyilkol is, miközben szerelemre és talán normális életre vágyik. A Viszkis rabló visszatér, de most nem elégszik meg a kisebb zsákmánnyal. A Magyar Nemzeti Bank páncélautóját veszi célba: megtervezi, előkészíti és csatlósaival bele is vág az évtized balhéjába.

Ambrus Attiláért egykor a fél ország rajongott, s mindenki azért szurkolt, hogy ne kerüljön rendőrkézre. Az általa kreált főszereplő talán kevésbé lesz szimpatikus, mint a Viszkis a valóságban, de hatással lesz ránk, az egészen bizonyos.

Szeretjük és utáljuk egyszerre.

Ha elkezdjük olvasni a történetét, már nem szabadulunk tőle. 

Figyelem a könyv szókimondó szövegeket tartalmaz 18+ korhatárnak javasolt! 


Áfa kulcs : 5%
EAN : 9786155104572
ISBN : 9786155104572
Megjelenés : 2015.11.20.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 344
Méret [mm] : 125 x 200 x 0
Tömeg [g] : 0
Raktári kód : 744729
Regisztrálás : 2015.10.22.

Török Péter
(5.0)
Kíváncsiságból vettem meg a könyvet, s már az első négy fejezet megvett kilóra! :) Köszönöm szépen a dedikálást, meg a rajzot, nagyon nagy forma vagy Ati!! :D

Megosztás