A Viszkis + Rossz fiúk Ázsiában könyvcsomag A Viszkis + Rossz fiúk Ázsiában könyvcsomag

A Viszkis + Rossz fiúk Ázsiában könyvcsomag

Cikkszám : KONYV_VISZKIS-ROSSZFIUK

(0)
0 Értékelés

8 000 Ft 8 500 Ft

Rendeld meg mindkét könyvet egyszerre, kedvezményes áron.

A csomag tartalma:

  • Ambrus Attila- Berki Krisztián - Rosszfiúk Ázsiában
  • 1 db Julian Rubinstein - A Viszkis

Amennyiben felirattal vagy dedikáltan szeretnél könyvet rendelni, visszavételi lehetőség nem lehetséges.

db

HA DEDIKÁLT PÉLDÁNYT SZERETNÉL A KÖNYVEKBŐL, akkor kérlek a rendelés MEGJEGYZÉS rovatába azt is írd bele, hogy KINEK. (Ha ajándékba szeretnéd, nehogy a megrendelőnek dedikáljam, és ne az ajándékozottnak.)

A csomag tartalma:

  • 1x Ambrus Attila - Haramia
  • 1x Julian Rubinstein - A Viszkis

A kép csak illusztráció.

 

ROSSZFIÚK ÁZSIÁBAN

Tudsz róluk mindent. Az orrod előtt zajlik az életük. Újságcikkek, közösségi oldalak, könyvek, tévéműsorok. Nem tudnak újat mondani.
Vagy mégis?
Nem arról van szó, hogy eddig szándékosan félrevezették a nézőket, az olvasókat, s direkt hallgatták el a tényeket. Nem. Csak épp soha, sehol nem nyíltak meg ily módon. Ennyire őszintén, kendőzetlenül.
Talán kellett ehhez az együtt eltöltött idő Ázsiában. Talán kellett hozzá ez a különleges barátság kettejük között. Talán kellett hozzá, hogy felnőjenek, hogy érett fejjel tudjanak visszatekinteni a gyerekkorukra, a maguk mögött hagyott múltra, a viselt dolgaikra.
Most belemondják az arcodba az igazat. Ez nem kamu, nem fikció, nem reklám, nem bulvár! Ez a valóság!
Berki Krisztián és Ambrus Attila az Ázsia Expressz forgatásának éjszakáin a legféltettebb titkairól vallott.
Ebből a könyvből kiderül, miről beszélget egymással két macsó, amikor nincsenek körülöttük kamerák...
Ismerd meg, ki az "a Berki" és a "Viszkis rabló".

 

JULIAN RUBINSTEIN - A VISZKIS 

Ambrus Attila ajánlásával:

"A Julien által írt könyv, kétségkívül a legösszetettebb dokumentumregény, ami az életemről szól. 
Mellesleg az elmúlt 20 évben 6 könyvet publikálatak a viselt dolgaimról, ezek ismeretében őszintén kimerem jelenteni, hogy a Rubinstein által írt történet a legszórakoztatóbb mindezek közül.
Amerikai állampolgárként egyedülálló stílust képvisel, melynek szerves része a cinizmus, a szatirikus jellemábrázolás, és a fekete humor.
A történetemen 3 évet dolgozott. Ennek köszönhető az alapos, olykor oknyomozói pontosság. Ugyanakkor az is tény, hogy néhány adat Magyarországgal kapcsolatban pontatlan, de ezt betudhatjuk egy new yorki újságìró Kelet Európával kapcsolatos ismerethiányának.
Az olvasó életem egyik legszórakoztatóbb könyvét tartja a kezében. Különösen ajànlom mindazoknak, akik némi nosztalgiával gondolnak erre az időszakra. Ez a történet egy igazi rabló-pandúr mese, amiben ugyan némi szerencsével, de "a jófiúk" nyernek, azaz a zsernyákok."

Amerika egyik legtöbb díjjal jutalmazott fiatal újságírója, Julian Rubinstein a magyar Viszkis rabló történetét találta a legalkalmasabbnak arra, hogy bemutassa a kelet-európai országok zűrzavaros átmenetét a kommunizmusból a kapitalizmusba. 
Ambrus Attila Ceauşescu rémuralmának vége felé szökik át Erdélyből Magyarországra, az Ígéret Földjére. De csak értetlenséget, gúnyolódást, kirekesztést talál. Kínkeservesen próbálja megvetni a lábát, és nem kell hozzá sok idő, hogy rájöjjön: az egyenes út nem vezet sehová. Amikor először téved a törvényen kívülre, rögtön jobbra fordul a sorsa. Egyre merészebb bank- és postarablások, egyre több pénz, egyre több nő, egyre több ital… végül pedig a börtön. 
Az olvasó nem egyszerűen egy bűnügyi dokumentumregényt tart a kezében, hanem a 90-es évek Magyarországának korrajzát is - amerikai szemüvegen keresztül. A hároméves oknyomozással készült könyv nemcsak a rablások izgalmas részleteivel ejti majd rabul az olvasókat, de azzal is, ahogy a távolról jött amerikai újságíró bennünket, magyarokat lát. 

Még senki sem értékelte a terméket, legyél te az első!

Megosztás