Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány

Kerámiázz velem workshop ajándékutalvány

(0)
0 Értékelés

24 000 Ft

Közös kerámia készítés Ambrus Attilával - Következő alkalom: 2023. Január. Jelentkezni az Események menü pont és a Facebook esemény alatt lehet. 

db

Ajándékozz élményt és emlék- vagy használatitárgyat egyszerre!
Mindenki életében meghatározó pillanat mikor először alkot valami maradandót. Együtt dolgozunk, hogy biztos legyen a siker és egy életen át jó érzéssel tudj visszagondolni a közös  munkára, ebédre, a hangulatra...


Lehetőség nyílik vázát, hamutartót, tányért, bögrét készíteni hagyományos korongozással és bögrét festeni. Ez mellett megmutatom a gipsz és egyéb öntés forma technikákat is. 

Ki mit szeretne alkotni... Segítek az elkészítésben, díszítésben, és vállalom, hogy ha szeretnéd használni, utólag bemázazom neked a kért színben. A kész terméket egyeztetést követően személyesen lehet átvenni műhelyemben, vagy vásárban, esetleg futárszolgálattal.

A foglalkozás kiscsoportos, max.8 fő/alkalom.
10:00-kor kezdődik esztergomi műhelyemben és kb.15:00-ig tart.
kérés szerint ebéd igényelhető, várható ebédszünet: 12:00-12:30-ig

Ára: 24.000 Ft Az ár tartalmaz 3db termék elkészítését különböző technikával és egy finom ebédet.

A foglalkozáshoz nem szükséges a védettségi igaolvány.

Az eseményen való részvétel nincs korhatárhoz kötve.

Jelentkezni mindig az aktuális meghirdetett esemény alatt lehet az ott megosztott űrlap kitöltésével.
Általában 2 havonta, a hónap utolsó vasárnapján tartjuk a workshopokat. 

Még senki sem értékelte a terméket, legyél te az első!

Megosztás