Ambrus Attila/Viszkis München

Ambrus Attila/Viszkis München

Németországba látogatok


Ambrus Attila a Viszkis rabló München/Unterschleißheimban!
19:30 tól levetítjük a Viszkis című Antal Nimród filmet, ami minden filmes rekordot megdöntött Magyarországon. Ebből az alkalomból beállítunk egy 3 méter magas és közel 4 méter széles high-tech képernyőt és a hangtechnika a legkorszerűbb moziélményt fogja nyújtani, tehát aki látta annak is érdemes mégegyszer megnézni.
****************************************************************************
21:30 tól pedig tabuk nélküli beszélgetés lesz Attilával majd egy after amikor lehet majd dedikáltatni fotózkodni és vásárolni a kézműves Viszkis kerámiákból.
2 fajta jegy lesz ebből az alkalomból.Korlátozott számban 
Az egész estés műsor film+előadás 30€ /fő (kapunyitás 18:30)
https://shop.ticketpay.de/EFBW5ZV6
Ambrus Attila előadás 25€/fő kezdés 21:30 ( belépés 21:00)
https://shop.ticketpay.de/KODRURIY
Helyfoglalás az érkezésnek megfelelően történik. 2 bár 2 kivetítő 100 férőhelyes ingyenes mélygarázs S-Bahn (S1) 30 méterre a klubtól. Elővétel személyesen az estét megelőző programjainkon lehetséges a helyszínen: június 30-án és július 21-én. 22 órától.
A ticketpay a jegyeladások után díjat számol fel. Díjmentes vásárlás paypalon lehetséges. 
https://www.paypal.me/ungarhangar
A megjegyzésbe írjátok be a Viszkis szót. Az összegről tudni fogjuk melyik rendezvényre váltottatok jegyet de könnyítésül irjátok be a kezdés dátumát pl 19:30 a mozival ill. 21:30 csak a beszélgetés. Az igazolást kinyomtatva hozzátok magatokkal. Bármilyen felmerülő kérdésre készséggel válaszolunk az oldalunkon privát üzenetben. szeretettel várunk mindenkit és most jöjjön, hogy miről is lesz szó:
****************************************************************************
Egy nem mindennapi ember szokatlanul érdekes életútját meséli el Tabuk Nélkül.
12 év jégkorong, 30 bankrablás, közel 200 millió rabolt forint, 13 év börtön és 1 kasszasikerű akciófilm, mely bemutatja életét, eddig több, mint 300.000 nézővel Attila sokszínű életét osztja meg a hallgató közönséggel egy interaktív előadás keretén belül. A jó hír, hogy bárki bármit kérdezhet tőle tabuk nélkül. 
Egy átfogó történetre kell számítani a nehéz gyerekkorától, a kalandos bankrablásokon át, a hasznosan eltöltött börtön éveken keresztül napjainkig. Ez a történet egyszerre szól egy szülők nélküli gyerekről, egy kitartó székely hokisról, egy rendőrökkel packázó bankrablóról, és egy hétköznapokat megélt keramikusról. Beszámol a Viszkis című film kulisszáiról, és arról, milyen érzés ma visszanéznie akkori karakterét. A közönséggel együtt keresi a hogyanokat és miérteket, egy rendhagyó előadás, beszélgetés keretein belül.
Amit biztosan ígérhetünk: a résztvevők egy nagyon izgalmas, olykor vicces, de roppant tanulságos, szórakoztató történet részesei lehetnek.
****************************************************************************
Cim: München/Nord Unterschleißheim Rathausplatz 9.
Autóval érkezőknek GPS: ROBERT-SCHUMAN STRASSE 1, 85716
Atmosfaer dance club. Az S-bahn megállóban közvetlen( S1)

Az esemény linkje