Filmvetítés és közönségtalálkozó Temesváron


Szervező: CORSO Egyesület, Várbástya Egyesület


Helyszín: Csiky Gergely Állami Magyar Színház, Nagyterem


Leírás: A Viszkis Antal Nimród által rendezett 126 perces magyar akciófilm, Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska és Klem Viktor főszereplésével.
„Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával…”


A film bemutatása után közönségtalálkozóra kerül sor Ambrus Attilával „a Viszkis rablóval”.

Facebook esemény

A Viszkis feketén fehéren

Kirányréven most először


A FORZARE polgári társulás és Királyrév község sok szeretettel meghívja Önt!
Újrakezdés? Megbocsátás? Becsület? Vezeklés? Talpraállás?
Beszélgetés Ambrus Attilával, a "Viszkissel" TABUK NÉLKÜL!

Helyszín: Királyrév, kultúrház
Időpont: 2019. szeptember 26. /csütörtök/ 18:00
Belépő: Tetszés szerint - A teljes bevétel a királyrévi futballstadion-lelátó tetőszerkezetének újraépítésére lesz fordítva.

 

Facebook esemény